Hazırlık Bölümü ve Hocaları ile Kapadokya Gezisi

Yer: Nevşehir - Göreme,Avanos,Zelve

Bozok Üniversitesi Yabancı Diller Bölümü Öğretim Görevlilerimiz ve İngilizce Hazırlık Sınıfı Öğrencilerimizle Göreme-Zelve-Avanos (Kapadokya) gezisini yaptık.Geziye Bölüm Başkan Yardımcısı Okt. Ramazan Güçlü ve misafiri, Okt.Salih GÜÇLÜ ve misafiri, Okt.Hasan ARSLAN ve misafiri, Okt.Emine YEŞİL, Okt.İsmail SAKA ve misafiri, Okt.Talha ERDALİ, Jacquelyn FRANCES COIRO ve misafiri Mustafa Erbakan , Bölüm Sekreteri Sultan EMİRLER ve misafiri ile 39 Hazırlık öğrencimiz katılmıştır.

Gezi ile ilgili fotoğrafları görmek için tıklayınız.

TEŞEKKÜR

Yabancı Diller Bölümü hazırlık sınıfı öğrencilerimiz Kapadokya gezisinin çok verimli ve amacına uygun geçtiği için memnuniyetlerini dile getirdiler.

Gezi öncesinde ve gezi esnasında değerli emeklerini ve sevgilerini esirgemeyen ve geziye katılarak renk veren bütün personelimize candan teşekkür ederim.

Ayrıca, Sayın Yrd. Doç. Dr. Güsamettin ERDOĞAN başta olmak üzere gezimizi gerçekleştirmemizde desteklerini esirgemeyen sıralı bütün Genel Sekreterlik personeline şükranlarımızı sunarız.

Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Kadir TAN