Yabancı Diller Hazırlık Futbol Takımı Bozok Üniversitesi 2016 Spor Şenliklerine katıldı.

Yer: Üniversitemiz Futbol Sahası

Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ile Beden Eğitimi ve Spor Bölüm Başkanlığı tarafından organize edilen ve bu yıl 9.’su düzenlenen Bozok Üniversitesi Spor Şenlikleri başladı.

Rektörlük Yabancı Diller Bölüm Başkanlığı Hazırlık Sınıfları da İngilizce Okutmanı Salih GÜÇLÜ koordinatörlüğünde müsabakalara katıldı.

"Yabancı Diller Hazırlık Futbol Takımımız",  Meslek Yüksekokulu, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve İlahiyat Fakültesinin bulunduğu en zor grubu (D Grubu) 1 galibiyet ve 2 mağlubiyetle 3. sırada tamamladı.

Emeği geçenlere teşekkür eder, takımımız başarılarının artarak devam etmesini dilerim.

Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Kadir Tan

Yabancı Diller Hazırlık 2016 Futbol Takımının fotoğraflarını görmek için tıklayınız.