Hazırlık Sınıfları İngilizce Etkinlik Programı

İngilizce Okutmanı Talha ERDALİ koordinatörlüğünde İngilizce Okutmanlarımız Hasan ARSLAN, Ramazan GÜÇLÜ ve İsmail SAKA ile İngilizce hazırlık sınıfı öğrencilerimizin hazırladıkları İngilizce Etkinlik Programı (İngilizce tiyatro- Murder in a Country House-, İngilizce sunum-Yozgatlı Kınalı Hasan, İngilizce koro ve solo şarkılar, İngilizce şiir)  Erdoğan Akdağ Kongre ve Kültür Merkezi Salon Çamlık'ta 13 Mayıs 2016 Cuma günü saat: 10.30'da gerçekleştirilmiştir.

Etkinlik programımıza ve dolayısıyla Üniversitemizdeki yabancı dil öğretiminin ivme kazanmasına cömertçe destek veren Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Salih Karacabey'e, Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Kadir Özköse'ye, Basın-Yayın ve Enformasyon Müdürlüğüne, SKS Daire Başkanlığına, Üniversitemiz Tiyatro Kulübüne, telaffuz çalışmalarında önemli katkı koyan İngilizce okutmanımız Jacquelyn Francès COIRO’ya, akademik ve idari personelimiz ile İngilizce hazırlık okutman ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Yabancı Diller Bölüm Başkanlığı

Etkinlik görüntülerini izlemek için tıklayınız.