İngilizce okutmanımız Jacquelyn COIRO göreve başladı

Rektörlük Yabancı Diller Bölümü Hazırlık Sınıflarında "native speaker" olarak görev yapacak olan İngilizce okutmanımız Jacquelyn COIRO göreve başladı. Amerika'da Eğitim Fakültesinden mezun olan Okutman Jacquelyn COIRO, 25.04.2016 tarihinde Hazırlık Sınıfları İngilizce Okutmanlarımızla yapılan toplantıya katıldı ve öğrencilerle tanıştı.

Toplantıda, Yabancı Diller Bölüm Başkanı Kadir TAN ile Hazırlık Sınıfı İngilizce Okutmanlarımız Ramazan GÜÇLÜ, Hasan ARSLAN, İsmail SAKA ve Talha ERDALİ,  yeni okutmanımız Jacquelyn COIRO ile yakından ilgilenerek Hazırlık Sınıflarındaki İngilizce öğretimi hakkında kendisine bilgi verdiler.

Öğrencilerimiz de anadili İngilizce olan Okutman Jacquelyn COIRO ile haftada 3'er saat İngilizce konuşma fırsatı bulacakları için çok memnun olduklarını dile getirdiler.

Okutmanımıza başarılar diliyoruz.

Her konuda olduğu gibi "native speaker"in kadromuza alınması hususunda desteklerini esirgemeyen Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Salih KARACABEY'e gönülden teşekkürlerimizi arz ederiz.